NutraMedix

Sinds 1993 produceert NutraMedix hoogwaardige nutraceutische producten. Direct van de bron, zonder onnodige toevoegingen, zo puur en rauw mogelijk. In de volledige lijn, die onder meer detox, energie, microbiële en bacteriële verdediging, immuun, minerale, parasitaire, schimmel, slaap, stemming en zenuwstelsel ondersteuning biedt, zijn kruidensupplementen strategisch ontworpen om een optimale gezondheid te bevorderen.
NutraMedix


NutraMedix doet uitgebreid onderzoek

Om de beste grondstoffen uit de rijkste bronnen van de natuur te verkrijgen. NutraMedix zoekt de zuiverste ingrediënten, waar ook ter wereld, en laat ze in onbewerkte staat aan de Amerikaanse productiefaciliteit leveren om de volledige potentie en het spectrum van heilzame eigenschappen te behouden.

Samento Uncaria tomentosa (pentacyclisch chemotype): onbetwiste topper

Samento is een zeldzaam en superieur type kattenklauw dat niet zomaar als grondstof kan worden verkregen. NutraMedix vliegt naar afgelegen locaties in Peru, sommige alleen bereikbaar per watervliegtuig. (De oprichter, Tim Eaton, ontdekte de botanische wonderen van het Amazonegebied aanvankelijk als zendingspiloot die inheemse groepen in Peru hielp). Na de landing gaat de reis te voet verder als de inheemse stammen waarmee in de loop der jaren een band is opgebouwd, het team urenlang het regenwoud in leiden om de exacte soort kattenklauw te vinden die aan de normen van NutraMedix voldoen.

Hoe weten je dat je de beste ingrediënten hebt gevonden?

Zonder uitzondering moeten alle grondstoffenleveranciers het strenge leverancierskwalificatieproces doorlopen. Niet alleen volgt de productiefaciliteit de vastgestelde normen die bekend staan als de huidige goede productiepraktijken (cGMPs), NutraMedix eist ook van haar ingrediëntenleveranciers dat zij deze normen volgen.

Bestellijst

Uw winkelwagen is leeg.