Voedingsgeneeskunde Beurs en Congres 2018

Novaro Pharma op de Voedingsgeneeskunde Beurs en Congres 2018

Producenten van gezonde voeding en voedingssuppletie zijn belangrijke actoren in het veld van gezondheid en ziektepreventie. Ruim de helft van de Nederlanders neemt voedingssupplementen, een kwart daarvan zelfs dagelijks. Een belangrijke reden om voldoende zorg te besteden aan de kwaliteit van voedingssupplementen.
Dit doet het Platform voor Voedingsgeneeskunde. Lees hier meer over het Platform voor Voedingsgeneeskunde
Daarnaast organiseert het platform jaarlijks een congres, in 2018 op 25 mei.
Novaro Pharma heeft aan de beurs deelgenomen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Novaro Pharma.

VGBC2018 | Voor gezondheidsprofessionalsVoedingsgeneeskunde

Het thema van 2018:

Voedingsgeneeskunde

Onbegrepen klachten zijn een optelsom van lichamelijke en psychische ontregelingen met vaak een gebeurtenis of een infectie als trigger. Tot 40% van de consulten bij de huisarts gaat over lichamelijke klachten waarvoor geen of een onvoldoende somatische verklaring gevonden wordt.

Diagnoses die de patiënt nogal eens te horen krijgt zijn chronische-vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie, prikkelbare-darmsyndroom of SOLK (somatisch onvoldoende verklaarbare lichamelijke klachten). De huisarts verwijst de patiënt regelmatig door naar een fysiotherapeut, psycholoog, psychiater of een andere specialist of therapeut, maar een goede multidisciplinaire en systemische aanpak ontbreekt. Ook gaat de patiënt zelf regelmatig ‘zorgshoppen’. Duidelijk is dat deze categorie patiënten een flinke uitdaging is voor zorgprofessionals.

Op het jaarcongres van Voedingsgeneeskunde op vrijdag 25 mei staan onbegrepen klachten centraal en wordt bekeken hoe vanuit verschillende disciplines met een alles omvattende aanpak meer grip gekregen kan worden op deze complexe problematiek. Novaro Pharma levert vanuit haar expertise op het gebied van voedingssupplementen hieraan graag een bijdrage.

Novaro Pharma informeert over Be-Life en ORKESTRA All Day Happy Day producten.

Voedingsgeneeskunde beurs

Be-Life heeft een uitgekiend gamma 100% natuurlijke voedingssupplementen. Be-Life voedingssupplementen worden met kwalitatieve grondstoffen, op verantwoorde wijze en conform hoge ecologische standaards geproduceerd. Uitgangspunten: respect voor de natuur en optimale opname in het lichaam.

Het gehele productenprogramma is milieuvriendelijk door: –  gebruik van ecologische flacons van biologisch afbreekbaar karton, potjes en verpakkingen die 100% bio-afbreekbaar en recyclebaar zijn; –  het gebruik van energie uit duurzame bronnen. Een optimaal effect wordt bereikt door: –  combinatie van voedingsstoffen die de opname bevorderen en efficiënt zijn; –  het beste omhulsel (plantaardig, zuurresistent, biologisch of olie) waardoor vrijgeven van stoffen daar in het lichaam plaatsvindt waar de opname maximaal is.

De producten zijn vrij van vulmiddelen, gluten, lactose, sacharose, gist, zetmeel en zout. Bovendien bevatten de supplementen geen allergenen en hulpstoffen en zijn ze geschikt voor vegetariërs en veganisten.

ORKESTRA All Day Happy Day is een Nederlands product met 100% natuurlijke plantaardige ingrediënten speciaal samengesteld voor kinderen en volwassen die hyperactief, impulsief en snel afgeleid zijn, zich daarboven slecht kunnen concentreren en relativeren. De samenstelling van ORKESTRA is even eenvoudig als de werking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *