Vitamine D is winnaar van de verkiezing Supplement van het Jaar 2022!

Het IVG (Informatiecentrum Voedingssupplementen & Gezondheid) ontving voor Vitamine D veruit de meeste stemmen en deze vitamine is daarmee voor het tweede jaar op rij de winnaar.

Met alle aandacht die er de afgelopen jaren is geweest voor het nut en het belang is het een terechte winnaar. Naast het feit dat het één van de vitamines is waarvoor de Gezondheidsraad een suppletieadvies geeft voor het merendeel van de Nederlandse bevolking is deze vitamine ook veel in de media geweest vanwege zijn bijdrage aan de werking van het immuunsysteem. Werken aan het immuunsysteem is voor veel mensen belangrijk geweest de afgelopen tijd.

De overige koplopers waren magnesium, kurkuma en omega-3.

De overall belangrijkste reden die de kiezers noemden voor het gebruik van voedingssupplementen is werken aan weerstand en ondersteuning van het immuunsysteem.
Lees hier meer over de verkiezing.

De winnaars van de afgelopen jaren op rij:

2021 – Vitamine D

2020 – Multivitamine

2019 – Kurkuma

2018 – Magnesium

2017 – Vitamine D

Top 3 Vitamine D producten

Om de (derde) verkiezing tot favoriet van Vitamine D te vieren zetten wij onze 3-D toppers in de spotlight: de ingrediënten in deze vloeibare, vaste en praktische vorm dragen o.a. bij aan de instandhouding van normale botten en de normale werking van het immuunsysteem. Daarnaast is Vitamine D nodig voor normale calciumgehalten in het bloed en de normale werking van spieren.
De bio-beschikbaarheid is uitzonderlijk hoog!

Meer info over Immungum vind je hier.

Nieuw: Immungum® Vitamine D3 kauwgom

VITAMINE D3 1.000iu VoedingssupplementKauwgom met Vitamine D3 (cholecalciferol) Ons immuunsysteem bestaat uit een samenspel van bepaalde cellen, signaalstoffen en weefsels. Samen met het zenuwstelsel is het een van de meest complexe

Lees verder »