Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren

Verzendkosten 

Verzending via PostNL

Novaro Pharma verstuurt uw pakket met PostNL. U heeft de mogelijkheid een Track & Trace code op te vragen onder KLANTENSERVICE >VOLG JE BESTELLING.

Indien u niet thuis bent, zal PostNL het pakket bij uw buren afleveren of het nogmaals aanbieden.

Levertijd is 1 tot 3 werkdagen.

Verzending na vooruitbetaling
Wij houden van duidelijkheid, snelheid en gemak. Daarom werkt Novaro Pharma niet met verschillende soorten order- of administratiekosten. Wij berekenen alleen verzendkosten die afhankelijk zijn van de gekozen verzendmogelijkheid.
Voor iedere bestelling vanaf € 35,00 na vooruitbetaling, ongeacht omvang, gewicht of volume, zijn de verzendkosten gratis, daaronder zijn de verzendkosten € 4,95. Enige uitzondering hierop zijn onze buitenlandse klanten. Voor hen gelden tarieven op aanvraag. Voor Belgische klanten is de bijdrage in de verzendkosten vastgesteld op € 10,00 en bij bestellingen vanaf € 75,00 zijn de verzendkosten gratis.

Betalen bij aflevering (onder rembours)
Binnen Nederland en België verzenden wij uw bestelling ook onder rembours. U betaalt rechtstreeks aan de chauffeur op het moment dat u het pakketje ontvangt. Zorg dus dat u het hele bedrag contant in huis heeft wanneer de bezorgdienst langs komt.
Voor levering onder rembours geldt een toeslag van € 10,00 bovenop de genoemde verzendkosten. De toeslag voor ‘Betaling bij aflevering’ is € 10,00 per zending, ongeacht omvang, gewicht of volume van uw bestelling. Dit is een hoger tarief omdat we helaas vaak geconfronteerd worden met klanten die bij aflevering niet thuis zijn, geen contant geld hebben, of de bestelling weigeren. De gemaakte transportkosten worden dan wel aan ons doorberekend.

Verzending naar het buitenland 

Voor verzending naar het buitenland wordt gemiddeld € 18,00 aan verzendkosten in rekening gebracht. Dit tarief is echter afhankelijk van bestemming, omvang en gewicht.

Retourneren

Print het Retourformulier.

Als u de gehele bestelling retourneert dan ontvangt u het gehele aankoopbedrag binnen 14 dagen terug, inclusief de berekende verzendkosten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Als u een deel van uw bestelling retourneert dan ontvangt u alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug. De verzendkosten van de bestelling en de retourzending zijn voor uw rekening.

Novaro Pharma betaalt terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke bestelling heeft betaald, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. In ieder geval zullen voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht.

Novaro Pharma mag wachten met terugbetalen totdat wij de goederen hebben ontvangen of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retouradres
U kunt uw retourzending sturen naar:
Novaro Pharma Gezondheid & Vitaliteit
T.a.v. Retouren webshop
Nieuwe Kanaal 31
6709 PB Wageningen

Herroepingsrecht

U heeft het recht om uw aankoop binnen 14 dagen te ontbinden. Hiervoor kunt u gebruik maken van het Modelformulier_voor_herroeping Novaro Pharma (invullen niet verplicht). U mailt naar info@novaro-pharma.nl of via een schriftelijk aangetekend schrijven.

Na ontbinding vragen wij u uw aankoop binnen 14 dagen te retourneren naar het adres op het Retourformulier Novaro Pharma. Dit kan zonder opgave van redenen. De kosten van deze retourzending komen voor uw eigen rekening.

Indien u uw bestelling binnen 14 dagen (indien mogelijk in originele verpakking) retourneert, wordt uw aankoopbedrag na ontbinding van de koopovereenkomst zo spoedig mogelijk en maximaal binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling, teruggestort.