Wij gaan voor het best haalbare voor onze afnemers en daar werken we met veel inzet aan. Verbeteren van de vitaliteit van uw klanten door het bieden van kwalitatieve, natuurlijke producten, daar ligt onze focus.

Ons assortiment bestaat uit kwalitatieve producten van een hoog orthomoleculair niveau. Stuk voor stuk producten waarmee uw onderneming groeit. Producten van merken die werken, merken die innoveren, producten die natuurlijk en duurzaam zijn of een unieke samenstelling hebben. Zonder kwaliteit en prijs daarbij uit het oog te verliezen.

Merken die werken voor de klant én u zijn onder meer:

Novaro Pharma gaat daarbij een stap verder: wij bieden op maat kennis over de producten, werken samen met de gezondheidsprofessional en ontwikkelen met de fabrikant innoverende nieuwe producten en toepassingen.

Wij maken samen met u een plan van aanpak, op maat, dus uw eigen ‘maatpak’. Displays, promotionele ondersteuning, presentaties, kennissessies, acties op de winkelvloer, themabijeenkomsten; Novaro Pharma gaat de uitdaging met u aan.

Inmiddels zijn er veel verkooppunten waar onze concepten en producten beschikbaar zijn en therapeuten die met onze producten werken.

Novaro Pharma is benieuwd naar uw onderneming, uw klanten en wij informeren u graag vrijblijvend over onze producten en ondersteuning. Vul het contactformulier in voor het stellen van een vraag of het maken van een afspraak.