Supplement van het jaar 2021: Vitamine D!

De door de NPN (Brancheorganisatie voor ondermeer distributeurs van voedingssupplementen) georganiseerde verkiezing Supplement van het Jaar heeft een winnaar: Vitamine D!

Triple winnaar
Vitamine D was al eens winnaar in 2017. Ruim 70% van de deelnemers aan de Verkiezing van het Supplement van het Jaar 2021 gaf aan al vitamine D te gebruiken. In deze roerige tijd is er veel aandacht voor de belangrijke rol van vitamine D. Het publiek heeft vitamine D omarmd en ze is daardoor ruim op de eerste plaats geëindigd.
Kurkuma verovert de tweede plaats. In 2019 was Kurkuma onder de deelnemers het populairst, maar in 2020 viel het buiten de top 5. Visolie (omega-3 vetzuren) staat wederom op plek 3. Vorig jaar stond de multivitamine bovenaan, dit supplement eindigt nu op de zesde plek. Mensen konden stemmen op meerdere vitamines, mineralen en overige voedingssupplementen.

Lees hier meer over de Verkiezing van NPN

Actuele winnaar
Experts adviseren al langere tijd Vitamine D te slikken vanwege de positieve invloed op het immuunsysteem. Lees het artikel hier.

Vitamine D3 van Be-Life: duurzame winnaar

Vitamine D3 is wat ons betreft een blijver die iedere dag in de spotlight behoort te staan. Een laagdrempelige ondersteuner van een goede ontwikkeling van het immuunsysteem.
Vitamine D3 van Be-Life is verkrijgbaar in 800 IE = 20 mcg en 2000 IE = 50 mcg varianten.

Vitamine D3 van Be-Life is Vitamine D van natuurlijke oorsprong. Onmisbaar, het hele jaar door ÉN in een duurzame 100% composteerbare plantaardige verpakking!

Vitamine D
Be-Life Natur-D: Vitamine D3
Ook verkrijgbaar in vloeibare variant

Nieuw: Immungum® Vitamine D3 kauwgom

VITAMINE D3 1.000iu VoedingssupplementKauwgom met Vitamine D3 (cholecalciferol) Ons immuunsysteem bestaat uit een samenspel van bepaalde cellen, signaalstoffen en weefsels. Samen met het zenuwstelsel is het een van de meest complexe

Lees verder »