Resveratrol met extract van rode wijn is een krachtpatser met antioxidanten ter bevordering van immuniteit, cardiovasculaire kracht en gezond ouder worden.

NutraMedix Resveratrol is een gepatenteerde mix van extracten van Japanse duizendknoop (Polygonum cuspidatum) en rode wijn (Vitis vinifera). De natuurlijke polyfenolen die voornamelijk in duizendknoopwortels en druivenhuiden voorkomen hebben significante anti-oxiderende eigenschappen. Deze krachtige combinatie biedt waardevolle antioxidant bescherming die nodig is voor een gezonde bloedsomloop, een evenwichtig metabolisme, normale bloedsuikerspiegel en zelfs een stralende huid. Het ondersteunt ook de cellulaire gezondheid, essentieel voor het natuurlijke verouderingsproces, door de recycling van NAD + te bevorderen.

Resveratrol van NutraMedix is Trans-Resveratrol, de bioactieve vorm van Resveratrol waarvan de inhoudsstof actiever is dan de cis-vorm.

Actueel: Resveratrol wordt genoemd in het TV-programma Jinek in verband met de relatie tussen het hormoon leptine en de ontwikkeling van het Covid-19 (Corona) virus. Klik hier voor het item.