Natuur- en Gezondheidsproducten

Natuurlijke energie

Blauwe Spirulina van gecontroleerde kweek, hypergeconcentreerd in fycocyanine.
Geconcentreerde natuurlijke energie waardoor de natuurlijke weerstand verbetert.
De Blauwe Spirulina gebruikt door het Bio-Life laboratorium, wordt in India verbouwd op boerderijen die duurzaam kweken. Duurzaam omdat het wordt geteeld zonder pesticiden, zonder bestraling, zonder GGO of microcystine.
Rijk aan proteïnen (meer dan 50): daarom heeft deze Blauwe Spirulina ook een hoog vitaminegehalte. Oxidatieve stress en disfunctionele immuniteit veroorzaken verschillende ziekten, waaronder atherosclerose, cardiale hypertrofie, hartfalen en hypertensie. Zo kunnen de antioxidante, immuunmodulerende en ontstekingsremmende activiteiten van deze micro-alg een belangrijke rol spelen in de menselijke gezondheid.

Het zou cellulaire antioxidantenzymen activeren, lipide peroxidatie en DNA-schade afremmen, vrije radicalen elimineren en daarnaast de activiteit van superoxide dismutase en catalase verhogen. Blauwe Spirulina is derhalve een complex van verschillende voedingsstoffen waarmee de gebruiker zijn immuunsysteem op natuurlijke (en veganistische) wijze kan versterken.

In vergelijking met andere gewassen heeft Blauwe Spirulina het voordeel van een betere verhouding van eiwit/hectare, een lage ecologische voetafdruk en lage waterbehoeften. De energie-efficiëntie van spiruline is daardoor 100 keer hoger dan die van rundvlees.

Blauwe Spirulina Be-Life
Sluit Menu