Vitaal vooruit met Novaro Pharma, groothandel voor Health & Nutrition

 

Een bijdrage leveren aan gezondheid en vitaliteit is sinds de start van Novaro Pharma in 2017 de kern van onze missie: met natuurlijke en biologische, therapeutische en lichaamsverzorgende producten gezondheidsprofessionals ondersteunen. Onze relaties – groothandels, drogisterijen, natuur- en gezondheidswinkels, therapeuten en gezondheidsprofessionals –  bereiken dagelijkse vele klanten die werken aan welzijn. Gezondheid en vitaliteit ondersteunen: een gedeelde focus van u en van ons.

Novaro Pharma, met Jan Nijenhuis en Monique Beukeboom aan het roer, neemt als gespecialiseerde groothandel voor Health & Nutrition u en uw klanten als uitgangspunt. Wij leggen de lat hoog qua:

  • samenstelling en grondstofkeuzes
  • de biobeschikbaarheid van de producten
  • de kwaliteit en het welzijneffectiviteit ervan
  • support van onze distributiemerken
  • servicegraad: >98% is regel

Onze Health Selection is de basis van succes en bevat gerenommeerde merken zoals Aprolis, Aromedica, Be-Life, BioCare, Lemon Pharma, Manuka Health, Martera, NutraMedix, Primavera, Quinton en Van der Pluym. Deze leveranciers beschouwen wij als partners en zij doen dat vice versa. Wij werken vanuit dezelfde doelstelling: het ondersteunen van gezondheid en vitaliteit met kwalitatieve supplementen van hoog orthomoleculair niveau, (natuur)geneesmiddelen, essentiële oliën en verzorgingsproducten.

Van alle productgroepen worden op kleine schaal kennisbijeenkomsten en producttrainingen gegeven door professionals uit de branche.

Logo Novaro PharmaIn 2022 bestaat Novaro Pharma 5 jaar. We zijn er trots op en dankbaar voor dat we uitdagingen, kansen en keuzes op een manier hebben ingevuld dat Novaro Pharma is gegroeid tot een gespecialiseerd gezondheidshuis. Een vitale, waardevolle partner voor de gezondheidsprofessional van nu.
Met u werken we graag aan vitale vooruitgang!

Wij maken graag kennis en zijn benieuwd naar uw onderneming en ervaringen. Neem contact op: info@novaro-pharma.nl