Over Novaro Pharma

Aangenaam: Novaro Pharma!

Groei door keuzes

En dan …….. zijn we zo maar een jaar verder! Terugkijkend mogen we concluderen dat we na hard werken,
beslissingen nemen, investeren, deelnemen aan consument- en vakbeurzen, contacten leggen binnen en
buiten ons netwerk met (toe)leveranciers en distributeurs, in korte tijd een fantastische bedrijf hebben neergezet.

We zijn ervan overtuigd dat er nog veel groeimogelijkheden in het verschiet liggen. We hebben bewuste keuzes gemaakt en blijven dat ook doen om zoveel mogelijk de focus te leggen op waar we in geloven en goed in zijn: met een geselecteerd assortiment samen met de juiste spelers in de markt ons richten op de consument.Logo Novaro Pharma

Op maat focus door ervaring

Novaro Pharma is een jonge maar dynamische onderneming die jarenlange ervaring op het gebied van natuurlijke, therapeutische en lichaamsverzorgende producten combineert met op uw onderneming afgestemde service.

Wij focussen op essentiële oliën, natuurlijke voedingssupplementen en persoonlijke verzorgingsartikelen ter ondersteuning van gezondheid en vitaliteit. Het team van Novaro Pharma laat drogisterijen, gezondheids- en natuurwinkels, gezondheidsspecialisten en therapeuten vertrouwen op kwaliteit en biedt adequate verkoopondersteuning, onder meer door te zorgen voor nieuwe impulsen die bijdragen aan de groei van uw onderneming.

Aangenaam groeien

In 2017 zijn Jan Nijenhuis en Monique Beukeboom enthousiast gestart om op een no-nonsense wijze de jarenlange ervaring van Jan in de wereld van drogisterijen/gezondheidswinkels en de backoffice ervaring van Monique te combineren in Novaro Pharma B.V. Een uitdagende klus, waarvan we weten dat deze nooit klaar is. We blijven namelijk continue in actie om u aangename verkoopondersteuning te bieden. Novaro Pharma onderscheidt zich door het bieden van net wat meer kwaliteit, informatie, oog voor productinnovaties en op maat service. Een aangename en resultaatgerichte ondersteuning voor u: dat is ons doel!

Positief werken wij aan onze missie: aangename producten aanbieden waar wij achter staan en waarmee uw onderneming groeit. Dat zijn: producten van merken die werken, merken die innoveren, producten die natuurlijk en duurzaam zijn of een unieke samenstelling hebben. Zonder kwaliteit en prijs daarbij uit het oog te verliezen.

Kennis maken met merken die werken?

Merken die werken voor de klant én u zijn onder meer: Aprolis, Aromaflor, Aromedica, Be-Life, Fysio Prof, Izylar Argan, Van der Pluym. Het komende jaar zal zich typeren door de opname van nieuwe innoverende merken en trendsettende producten. Inmiddels zijn er veel verkooppunten waar onze concepten en producten beschikbaar zijn.

Bent u net zo nieuwsgierig naar ons als wij naar u?

Aangenaam: Novaro Pharma. Wij maken graag kennis en zijn benieuwd naar uw onderneming en ervaringen. Neem contact op: info@novaro-pharma.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *