Groei door keuzes

En dan …….. zit het derde jaar er alweer op! Terugkijkend mogen we concluderen dat we na hard werken, beslissingen nemen, investeren, deelnemen aan consument- en vakbeurzen, contacten leggen binnen en buiten ons netwerk met (toe)leveranciers en distributeurs, in korte tijd een fantastische bedrijf hebben neergezet. We zijn ervan overtuigd dat er nog veel groeimogelijkheden in het verschiet liggen. We hebben bewuste keuzes gemaakt en blijven dat ook doen om zoveel mogelijk de focus te leggen op waar we in geloven en goed in zijn: met een geselecteerd assortiment samen met de juiste spelers in de markt ons richten op het verhogen van vitaliteit en ondersteunen van de gezondheid van de consument.
Logo Novaro Pharma

Focus op vitaliteit

Novaro Pharma is een jonge, dynamische onderneming met jarenlange ervaring op het gebied van natuurlijke, therapeutische en lichaamsverzorgende producten. Onze focus ligt op het gebied van essentiële oliën en natuurlijke voedingssupplementen. Natuurlijke producten, zoveel mogelijk biologisch, die gezondheid en vitaliteit ondersteunen. Wij distribueren een kwalitatief assortiment aan drogisterijen, gezondheids- en natuurwinkels, gezondheidsspecialisten en therapeuten.

En Novaro Pharma gaat een stap verder: wij bieden op maat kennis over de producten, werken samen met de gezondheidsprofessional en ontwikkelen met de fabrikant innoverende nieuwe producten en toepassingen.

Het team van Novaro Pharma laat drogisterijen, gezondheids- en natuurwinkels, gezondheidsspecialisten en therapeuten vertrouwen op kwaliteit en biedt adequate verkoopondersteuning, onder meer door te zorgen voor nieuwe impulsen die bijdragen aan de groei van de onderneming.

Aangenaam groeien

In 2017 zijn Jan Nijenhuis en Monique Beukeboom enthousiast gestart om op een no-nonsense wijze de jarenlange ervaring van Jan in de wereld van drogisterijen/gezondheidswinkels en de backoffice ervaring van Monique te combineren in Novaro Pharma B.V. Een uitdagende klus, waarvan we weten dat deze nooit klaar is. We blijven namelijk continu in actie om u aangename verkoopondersteuning te bieden. Novaro Pharma onderscheidt zich door het bieden van net wat meer kwaliteit, informatie, oog voor productinnovaties en op maat service. Een aangename en resultaatgerichte ondersteuning voor u: dat is ons doel!

Positief werken wij aan onze missie: producten aanbieden waar wij achter staan en waarmee uw onderneming groeit. Dat zijn: producten van merken die werken, merken die innoveren, producten die natuurlijk en duurzaam zijn of een unieke samenstelling hebben. Zonder kwaliteit en prijs daarbij uit het oog te verliezen.

Kennis maken met merken die werken?

Merken die werken voor de klant én u zijn onder meer: Aprolis, Aromedica, Be-Life, BioCare, Fysio Prof, Izylar Argan, Lemon Pharma, NutraMedix, Primavera, Quinton en Van der Pluym. 2021 zal zich typeren door de opname van nieuwe innoverende merken en trendsettende producten.

Inmiddels zijn er veel verkooppunten waar onze producten en concepten beschikbaar zijn.
Bent u net zo nieuwsgierig naar ons als wij naar u?
Aangenaam: Novaro Pharma. Wij maken graag kennis en zijn benieuwd naar uw onderneming en ervaringen. Neem contact op: info@novaro-pharma.nl