NutraMedix® Weerstand selectie Top 4

De vraag naar producten zoals Samento, Takuna, Quina en Houttuynia is wereldwijd fors gestegen als gevolg van de vraag naar weerstands- en immuniteitsproducten.

Samento is een extract van de schors van de kattenklauw (Uncaria Tomentosa). NutraMedix Samento is TOA vrij en is een product dat als breedste kan worden ingezet ter ondersteuning van het immuunsysteem.

Houttuynia is een extract van het kruid Houttuynia cordata. Houttuynia cordata is een Chinees geneeskrachtig kruid dat in heel Oost-Azië voorkomt. 

In deze tijd van weerstand vraagstukken zijn belangrijke onderzoeken verschenen waarbij immuniteit een belangrijke rol speelt.

Ref1 Hier leest u het onderzoek naar de preventieve en curatieve ondersteuning van het immuunsysteem bij virussen en influenza.

Ref2 Hier leest u het in vivo en in vitro onderzoek naar immuniteitseffecten bij bronchiale virussen.

Quina is een extract van de schors van de kinaboom, de Calisaya. De natuurlijke kinine heeft weerstand ondersteunende eigenschappen. 

In dit kader verwijzen we naar recent onderzoek naar kinine: 
Ref3 https://www.asbmb.org/asbmb-today/science/020620/could-an-old-malaria-drug-help-fight-the-new-coron

Takuna is een extract van de schors van een boom uit de brandnetelfamilie (Cecropia Strigosa) en wordt preventief en curatief ingezet bij actuele problematiek. 

NutraMedix® staat garant voor krachtige weerstandsproducten met een hoge biobeschikbaarheid. NutraMedix® gebruikt enkel natuurlijke grondstofbronnen, doet wetenschappelijk onderzoek en alle producten hebben kwaliteitsgarantie certificaten. 

Nieuw: Immungum® Vitamine D3 kauwgom

VITAMINE D3 1.000iu VoedingssupplementKauwgom met Vitamine D3 (cholecalciferol) Ons immuunsysteem bestaat uit een samenspel van bepaalde cellen, signaalstoffen en weefsels. Samen met het zenuwstelsel is het een van de meest complexe

Lees verder »