Novaro Pharma op de Massagevakbeurs: impressie

Novaro Pharma stond 16 en 17 maart 2018 op de Massage Vakbeurs

Novaro Pharma stond op 16 en 17 maart op de Massage- Complementair Vakbeurs in de Expo in Hoevelaken met de merken Aromedica, Be-Life, FysioProf, Izylar Argan Olie en Van der Pluym.

Alex van de Bilt_Aromedica Body-Life
Alex van de Bilt

Meestermasseur Alex van de Bilt gaf demonstraties over stoelmassage en het gebruik van Aromedica producten. Lees hier een interview met Alex van de Bilt in de Volkskrant. 

Van der Pluym voetmassageolie

 

Hadassa van der Pluym was ook aanwezig en adviseerde over het gebruik van de heilzame plantenoliën van 100% natuurlijke samenstelling van Van der Pluym en spierklachten in het algemeen.

Be-LifeEr was goede belangstelling voor de kwaliteitsproducten van Be-Life.

De kwaliteit van de biologische grondstoffen waarmee Be-Life voedingssupplementen vervaardigd worden, is natuurlijk van groot belang, maar ook de opname op de plaats waar werking het meest efficiënt is. Met zorg wordt de capsule geselecteerd. Er zijn plantaardige capsules, zuurbestendige capsules, biologische capsules en softgels.

Een impressie van de Massage Vakbeurs:

Massage Vakbeurs Novaro Pharma

       Novaro Pharma op Massage Vakbeurs

Op 17 en 18 november 2018 ontmoeten wij u graag op de Internationaal Therapeut Beurs in Houten. Klik hier voor informatie over de IT-beurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *