Novaro Pharma op de Beauty2Buy beurs

We ontvangen jou graag op 24, 25 en 26 september in stand 03.B157 op het mooiste beauty event van de Benelux.
Wij introduceren de nieuwe Face Care lijn van PRIMAVERA en hebben geweldig mooie producten en aanbiedingen voor je!

Wij geven 5 GRATIS kaarten weg. Belangstelling? Mail naar info@novaro-pharma.nl.

PRIMAVERA, expert in aromatherapie en natuurlijke schoonheid, lanceert zijn gloednieuwe biologische Huidverzorging Face. De biologische pionier is erin geslaagd om met innovatieve plantensamenstellingen en tientallen jaren ervaring in aromatherapie een gezichtsverzorging te creëren die niet alleen heerlijk aanvoelt, maar die ook effectief werkt.

Natuur en doeltreffendheid worden op nieuwe manieren gecombineerd voor de PRIMAVERA Organic Skincare, en pure, geurige plantaardige ingrediënten worden omgevormd tot lichte, maar uiterst doeltreffende formules.

De innovatieve PRIMAVERA Organic Skincare Face omvat 19 nieuwe producten en staat voor uniciteit en individualiteit. De opzettelijk ontworpen optie om te mixen en te matchen introduceert veelzijdige mogelijkheden.

De Organic Skin Care Face bestaat uit drie huidtype lijnen en twee extra lijnen die geschikt zijn voor iedereen: Hydrating voor de normale, droge en gevoelige huid, Pure Balance voor de gecombineerde en vette huid, Glowing Age voor de veeleisende, rijpere huid, evenals de Cleansing en Energy Boost lijnen voor alle huidtypes om aan de verzorgingsbehoeften te voldoen.

Op de stand hebben wij diverse aanbiedingen. Niet in de gelegenheid naar de Jaarbeurs te komen? Mail voor een informatiepakket naar info@novaro-pharma.nl

Nieuw: Immungum® Vitamine D3 kauwgom

VITAMINE D3 1.000iu VoedingssupplementKauwgom met Vitamine D3 (cholecalciferol) Ons immuunsysteem bestaat uit een samenspel van bepaalde cellen, signaalstoffen en weefsels. Samen met het zenuwstelsel is het een van de meest complexe

Lees verder »