Nieuwe combinatie producten van NutraMedix®!

De restyling van het NutraMedix assortiment is een feit: de hoogwaardige kruidensupplementen zitten in een representatief viertalig doosje. Daarmee krijgt de NutraMedix-lijn een zichtbaar kwalitatieve uitstraling in het assortiment van de gezondheidsspecialist.

Nieuwe combinatie producten
Momenteel wordt er hard gewerkt aan uitbreiding van het assortiment. Naast de huidige vloeibare kruidenpreparaten worden binnenkort de combi-medix producten geïntroduceerd plus een aantal nieuwe producten. Op termijn zal het NutraMedix-concept een volledig assortiment bieden waarmee de gezondheidsspecialist een goed advies kan geven.

En de nieuwe combi-medix kruidenpreparaten zijn….

GlucoMedix®
Een combinatie van Samento en Stevia voor glucose en metabole ondersteuning. Ingrediënten: extractiemiddel (mineraalwater en ethanol) en een mengsel van Stevia-bladextract en Cat’s Claw (Uncaria tomentosa) bastextract (pentacyclisch chemotype, TOA-vrij). Niet genetisch gemodificeerd en vrij van gluten, mais, suiker en lactose.

MoodMedix®
Een combinatie van Samento en Avea voor incidentele stemmings- of emotionele ondersteuning.

Ingrediënten: extractiemiddel (mineraalwater en ethanol) en een mengsel van kurkuma-extract en Cat’s Claw (Uncaria tomentosa) bastextract (pentacyclisch chemotype, TOA-vrij). Niet genetisch gemodificeerd en vrij van gluten, mais, suiker en lactose.

RelaxMedix®
Een combinatie van Samento en Amantilla voor incidentele ontspanning en slaapondersteuning.

Ingrediënten: extractiemiddel (mineraalwater en ethanol) en een mengsel van Valeriaanwortelextract en Cat’s Claw (Uncaria tomentosa) bastextract (pentacyclisch chemotype, TOA-vrij). Niet genetisch gemodificeerd en vrij van gluten, mais, suiker en lactose.

En verwacht worden Resveratrol, Vitamines D3 & K2 en Krill Olie.

Wist je dat:

  • NutraMedix al ruim 27 jaar kwalitatief hoogwaardige gezondheidsproducten maakt
  • NutraMedix een groot deel van de profit schenkt aan goede doelen
  • NutraMedix producten niet alleen geschikt zijn bij de ziekte van Lyme
  • NutraMedix een speciaal procédé hanteert en daardoor zeer hoge biobeschikbaarheid realiseert

Wil je meer weten en professioneel ondersteund worden door Novaro Pharma B.V.?

Wij gaan graag met je in gesprek! Stuur een e-mail naar info@novaro-pharma.nl of bel: 0317 411 626.

Nieuw: Immungum® Vitamine D3 kauwgom

VITAMINE D3 1.000iu VoedingssupplementKauwgom met Vitamine D3 (cholecalciferol) Ons immuunsysteem bestaat uit een samenspel van bepaalde cellen, signaalstoffen en weefsels. Samen met het zenuwstelsel is het een van de meest complexe

Lees verder »