Nieuw verkooppunt Novaro Pharma

Nieuw verkooppunt van Novaro Pharma

Novaro Pharma distribueert nu ook aan:

Etos Drogisterij Den Hollander in Katwijk 

Etos Den Hollander in Katwijk verkoopt onder meer natuurvriendelijke verzorgingsproducten. Recent zijn daar de 100% natuurlijke oliën van Van der Pluym bijgekomen. Spierolie, Gewrichtsolie, Voetmassageolie, Littekenolie, Kalknagelolie, Spataderolie, Wrattenolie, Eeltolie en Aftersunolie; stuk voor stuk samengesteld met unieke ingrediënten die een effectieve en weldadige werking garanderen.

Etos

Drogisterij de Pauw in Voorschoten

Bij Drogisterij de Pauw draait het al bijna twintig jaar om service verlenen door middel van kennis, specialisatie en goede voorlichting én natuurlijke, biologische, groene en/of duurzame producten. De Pauw is ervan overtuigd dat groen en duurzaam de juiste weg is, zowel voor de wereld als voor het persoonlijk welzijn. Daarom heeft De Pauw zo veel mogelijk verantwoorde producten op de schappen van vooraanstaande merken. En daar komen nu de 100% natuurlijke oliën van Van der Pluym bij!

Drogisterij de Pauw

Natuurwinkel De Maretak in Woerden

Nieuwe verkooppunt Natuurwinkel De Maretak in Woerden biedt een ruim assortiment natuurproducten. Van biologisch tot homeopathie. Producten die met zorg een aandacht zijn geteeld en altijd geproduceerd worden met respect voor mens, dier en milieu. Daar passen de natuurlijke en biologische voedingssupplementen van Be-Life uitstekend tussen!

Be-Life bij verkooppunt Natuurwinkel De Maretak

Puur Blom Gezondheid in Veldhoven

Puur Blom neemt ook de 100% natuurlijke voedingssupplementen van Be-Life op!

Puur Blom in Veldhoven is een winkel voor gezondheid en persoonlijke verzorging. Verzorging vindt volgens Puur Blom ook van binnen plaats. Ze bieden voedingssupplementen, probiotica, homeopathische middelen, kruiden, theeën en superfoods. Én alles van eerlijke, natuurlijke oorsprong, fairtrade & eco. Hier zijn de natuurlijke voedingssupplementen van Be-Life helemaal op zijn plaats!

Be-Life bij verkooppunt Puur Blom

Be-Life bij Puur Blom

Novaro Pharma laat drogisterijen, gezondheidswinkels en therapeuten vertrouwen op kwaliteit en biedt hen adequate verkoopondersteuning.

Novaro Pharma focust op essentiële oliën, natuurlijke voedingssupplementen en persoonlijke verzorgingsartikelen ter ondersteuning van gezondheid en vitaliteit. Het team van Novaro Pharma zorgt voor een nieuwe impuls en draagt daarmee bij aan groei van uw onderneming.

Lees meer over de activiteiten van Novaro Pharma op https://novaro-pharma.nl/actueel/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *