Nieuw verkooppunt Novaro Pharma

Nieuw verkooppunt van Novaro Pharma

Novaro Pharma distribueert nu ook aan:

Verkooppunt La Vie en Vert Biologische delicatessen en speciaalzaak La Vie en Vert in Middelburg

La Vie en Vert is een speciaalzaak die mensen bewust wil maken van het belang van biologische en duurzaam geproduceerde voeding. De focus ligt op voeding, voedingssupplementen en verzorging. Novaro Pharma heeft in Middelburg biologische verzorgingsproducten van Aprolis, kruiden en theeën van Aromaflor en voedingssupplementen van Be-Life geplaatst.

Verkooppunt La Vie en Vert

Verkooppunt Be-Life en Lemon PharmaReform-Speciaalzaak Zuiver Aarts in Rosmalen

Zuiver Aarts is een natuurvoedingswinkel met nadruk op biologisch. De producten van Be-Life en Lemon Pharma kunnen een wezenlijk onderdeel zijn van het advies door een gezondheidsspecialist. Daarom zijn de natuurlijke supplementen van Be-Life en de Bach Bloesemproducten van Lemon Pharma een belangrijke toevoeging binnen het VMS assortiment. Beide productlijnen zijn grotendeels biologisch, vegan, vrij van suiker, gluten en kleurstoffen en bieden voor mens en dier diverse toedieningen zoals druppels, spray, pastilles, kauwgom en globules.

 

Verkooppunt DA Drogisterij & Parfumerie DA Drossaard in Uden

DA Drossaard heeft een groot assortiment vitaminen, mineralen en andere supplementen. Hier is nu ook het assortiment van Be-Life en de biologische handcrème en herstellende zalf van Aprolis logo aan toegevoegd.

Verkooppunt Be-Life DA

Verkooppunt Bio Drome Goes Natuurvoedingswinkel Bio Drôme in Goes

Bio Drôme is een natuurvoedingswinkel waar ook natuurlijke lichaamsverzorgende producten, voedingssupplementen, vitaminen, mineralen en homeopathische middelen worden verkocht. Het assortiment van Be-Life en de biologische handcrème en herstellende zalf van Aprolis logo passen hier uitstekend!

Verkooppunt Bio Drome

Be-Life verkooppunt HeerdeBiologisch specialist Puur in Heerde

Bij Puur in Heerde ben je welkom voor een biologische maaltijd of boodschappen. Sinds november 2018 zijn ook hier de voedingssupplementen van Be-Life beschikbaar.

Be-Life verkooppunt Puur Heerde

De Natuur Apotheker www.denatuurapotheker.eu

De Natuur Apotheker is een nieuw bedrijf dat zich ten doel stelt om een veelvoud aan gezonde, natuurlijke en ondersteunende producten aan te bieden. Zij ondersteunen een gezonde en actieve levensstijl en deze vraagt soms om extra ondersteuning. Dit kan uitstekend met de 100% natuurlijke en veelal biologische voedingssupplementen van Be-Life en biologische theeën van Aromaflor: hoogwaardige producten die Novaro Pharma aan De Natuur Apotheker levert.

Verkooppunt De Natuur Apotheker

Verkooppunten Drogist met gezondheidscentrum in Winkelcentrum Leuken in Weert

Novaro Pharma heeft weer een DA-drogist mogen inrichten met Be-Life voedingssupplementen. In het splinternieuwe winkelcentrum Leuken in Weert verkoopt deze DA-drogist met gezondheidscentrum de 100% natuurlijke voedingssupplementen van Be-Life.

DA Weert verkooppunt Be-Life

Gezond & Wel Gezondheidswinkel Werkman in Dokkum

Gezond & Wel Gezondheidswinkel Werkman is al meer dan 50 jaar gevestigd in Dokkum. In de gezondheidswinkel van Werkman wordt een ruim assortiment aan natuurlijke producten geboden, zoals natuurlijke cosmetica, gezonde voeding, sportvoeding en vitaminen/mineralen. Gezondheidswinkel Werkman is specialist in onder andere: homeopathie, fytotherapie en voedingssupplementen. Aan het assortiment zijn nu ook de natuurlijke en veelal biologische supplementen van Be-Life toegevoegd.Verkooppunt G&W

Gezondheidswebwinkel logoGezondheidswebwinkel.nl en degezondewinkel.nl 

Gezondheidswebwinkel en De Gezonde Winkel zijn online gezondheidswinkels met veel ervaring in huis op het gebied van gezondheid en voeding. Gezondheidswebwinkel.nl en degezondewinkel.nl staan garant voor deskundig advies, goede service en garantie in gezondheidsproducten, zoals voeding, voedingssupplementen, lichaamsverzorging, cosmetica, (natuur)geneesmiddelen en alle aanverwante medische producten en verkopen nu ook het gehele assortiment van Be-Life , de producten van Aprolis logo en de kruidentheeën van Aromaflor logo.Verkooppunt De Gezonde Winkel

De Goudtsjeblom Gezondheidsspeciaalzaak in Burgum

Bij de Goudtsjeblom is alleen het beste goed genoeg! In deze gezondheidsspeciaalzaak vindt u veel gezondheidsproducten en vanaf september ook de natuurlijke en veelal biologische voedingssupplementen van Be-Life.Be-Life verkooppunt De Goudtsjeblom.

Verkooppunt Be-Life Drogisterij & Parfumerie Biemond in Wageningen 

DA heeft als specialist op het gebied van Mooi en Gezond een groot aanbod voedingssupplementen. Daar zijn nu Be-Life supplementen aan toegevoegd. De natuurlijke en biologische supplementen van Be-Life zijn ecologisch verpakt en 100% bio-afbreekbaar en recyclebaar. Be-Life producten kenmerken zich door hun uitstekende samenstelling en dosering en hebben daardoor een optimale en snelle opname.

DA verkooppunt Be-Life

Gezondheidsspeciaalzaak Binorm in Zutphen

Binorm verkoopt met zorg gekozen producten die een bijdrage kunnen leveren aan gezondheid. Binorm gaat waar mogelijk voor natuurlijke producten, het liefst ook nog biologisch en eerlijk geproduceerd. Het assortiment bestaat uit vele vitamines, mineralen, fytotherapie en ook homeopathie. De toevoeging van Be-Life supplementen past helemaal in het productaanbod van Binorm. verkooppunt Binormverkooppunt Binorm

Etos Drogisterij Den Hollander in Katwijk  

Etos Den Hollander in Katwijk verkoopt onder meer natuurvriendelijke verzorgingsproducten. Recent zijn daar de 100% natuurlijke oliën van Van der Pluym bijgekomen. Spierolie, Gewrichtsolie, Voetmassageolie, Littekenolie, Kalknagelolie, Spataderolie, Wrattenolie, Eeltolie en Aftersunolie; stuk voor stuk samengesteld met unieke ingrediënten die een effectieve en weldadige werking garanderen.

verkooppunt Etos

Drogisterij de Pauw in Voorschoten

Bij Drogisterij de Pauw draait het al bijna twintig jaar om service verlenen door middel van kennis, specialisatie en goede voorlichting én natuurlijke, biologische, groene en/of duurzame producten. De Pauw is ervan overtuigd dat groen en duurzaam de juiste weg is, zowel voor de wereld als voor het persoonlijk welzijn. Daarom heeft De Pauw zo veel mogelijk verantwoorde producten op de schappen van vooraanstaande merken. En daar komen nu de 100% natuurlijke oliën van Van der Pluym bij!

verkooppunt de Pauw verkooppunt de Pauw

Natuurwinkel De Maretak in Woerden

Nieuwe verkooppunt Natuurwinkel De Maretak in Woerden biedt een ruim assortiment natuurproducten. Van biologisch tot homeopathie. Producten die met zorg een aandacht zijn geteeld en altijd geproduceerd worden met respect voor mens, dier en milieu. Daar passen de natuurlijke en biologische voedingssupplementen van Be-Life uitstekend tussen!

verkooppunt De Maretak

Puur Blom Gezondheid in Veldhoven

Puur Blom neemt ook de 100% natuurlijke voedingssupplementen van Be-Life op!

Puur Blom in Veldhoven is een winkel voor gezondheid en persoonlijke verzorging. Verzorging vindt volgens Puur Blom ook van binnen plaats. Ze bieden voedingssupplementen, probiotica, homeopathische middelen, kruiden, theeën en superfoods. Én alles van eerlijke, natuurlijke oorsprong, fairtrade & eco. Hier zijn de natuurlijke voedingssupplementen van Be-Life helemaal op zijn plaats!

verkooppunt Puur Blom

verkooppunt Puur Blom

Novaro Pharma laat drogisterijen, gezondheidswinkels en therapeuten vertrouwen op kwaliteit en biedt hen adequate verkoopondersteuning.

Novaro Pharma focust op essentiële oliën, natuurlijke voedingssupplementen en persoonlijke verzorgingsartikelen ter ondersteuning van gezondheid en vitaliteit. Het team van Novaro Pharma zorgt voor een nieuwe impuls en draagt daarmee bij aan groei van uw onderneming.

Lees meer over de activiteiten van Novaro Pharma op https://novaro-pharma.nl/actueel/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *