Nieuw: NutraMedix Quercetine

Quercetine is een uit planten afkomstige flavonol, die behoort tot de groep van flavonoïden. Quercetine is één van de belangrijkste en best onderzochte bioflavonoïden*.

De Quercetine van NutraMedix® is door middel van extractie gewonnen uit de bloesem van de honingboom (Sophora japonica), afkomstig uit China. De vegicapsules (HPMC) bevatten elk 250mg Quercetine.


* Batiha GE et al. The pharmacological activity, biochemical properties, and pharmacokinetics of the major natural polyphenolic flavonoid: quercetin. Foods. 2020;23;9(3):374.

Eigenschappen

De inhoudsstoffen ondersteunen de enzymatische processen van ontgiftingsreacties en het immuunsysteem in het lichaam o.a. door hun antioxidantwerking.

Verder bevordert Quercetine de opname van Zink en Vitamine-C.

Uit onderzoek blijkt dat Quercetine een cholesterolverlagend effect heeft.

Bovendien remt het de vrijgave van histamine waardoor allergische reacties bijv. bij hooikoorts kunnen worden verminderd.

Deze flavonoïd ondersteunt ook de nierfunctie en beschermt de huid tegen veroudering.

Kortom een zeer interessant voedingssupplement!

 Zet op tijd preventie tegen hooikoorts in

De inname wordt met name aangeraden bij allergische aandoeningen, of het nu gaat om verteringsproblemen, ademhalingsklachten zoals astma en hooikoorts, of eczeem en netelroos. Het wordt aangeraden om de stof samen met L-ascorbinezuur en zink in te nemen.

Voor alles is Quercetine een goed preventief middel. Bij pollinosis (hooikoorts) moeten cellen in tact blijven, zodat histamine niet vrij komt.

Quercetine van NutraMedix is verkrijgbaar in een verpakking van 120 vegicapsules.

Meer informatie?
Het team van Novaro Pharma staat klaar voor het beantwoorden van vragen. Mail naar info@novaro-pharma.nl of bel tijdens kantooruren met 0317 411 626. 

Nieuw: NutraMedix Quercetine

Quercetine is een uit planten afkomstige flavonol, die behoort tot de groep van flavonoïden. Quercetine is één van de belangrijkste en best onderzochte bioflavonoïden*. De Quercetine van NutraMedix® is door middel

Lees verder »

NIEUW: Resveratrol, krachtige anti-oxidant

Resveratrol met extract van rode wijn is een krachtpatser met antioxidanten ter bevordering van immuniteit, cardiovasculaire kracht en gezond ouder worden. NutraMedix Resveratrol is een gepatenteerde mix van extracten van

Lees verder »

Nieuw: Be-Life Blauwe Spirulina

Natuurlijke energie Blauwe Spirulina van gecontroleerde kweek, hypergeconcentreerd in fycocyanine.Geconcentreerde natuurlijke energie waardoor de natuurlijke weerstand verbetert.De Blauwe Spirulina gebruikt door het Bio-Life laboratorium, wordt in India verbouwd op boerderijen

Lees verder »

Nieuw: TAMALYS biologische huidverzorging

CELBESCHERMING MET TAMALINE® – ACTIEF WERKZAME STOF UIT DE AARDBEIWORTEL Het gepatenteerde bio-actieve ingrediënt TAMALINE® vormt de basis van alle TAMALYS® producten. TAMALINE® wordt geëxtraheerd uit de wortels van de exclusieve

Lees verder »