Nieuw: Immungum® Vitamine D3 kauwgom


Immungum Vitamine D3 kauwgom

VITAMINE D3 1.000iu 
Voedingssupplement
Kauwgom met Vitamine D3 (cholecalciferol)

Ons immuunsysteem bestaat uit een samenspel van bepaalde cellen, signaalstoffen en weefsels. Samen met het zenuwstelsel is het een van de meest complexe systemen in het menselijk lichaam. De afweer tegen ziekteverwekkers vindt op verschillende niveaus in ons lichaam plaats. In de mondholte bijvoorbeeld worden bepaalde kiemen reeds „onderschept“ door het speeksel en de slijmvliezen. Een van de belangrijkste vitaminen voor een succesvolle immuunrespons is Vitamine D3.

De Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA) heeft een aantal gezondheidsclaims voor Vitamine D3 goedgekeurd. Essentieel voor het product IMMUNGUM® is het volgende:

Vitamine D3 draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem, instandhouding van normale botten en normale werking van de spieren.

Het voordeel van IMMUNGUM® is dat Vitamine D3 wordt ingenomen via het mond-slijmvlies (sublinguaal) en niet via de maag. Op deze manier komt Vitamine D3 via het ventrale oppervlak van de tong en de mondbodem rechtstreeks in de bloedstroom:

Hoog rendement door inname van Vitamine D3 via de slijmvliezen van de mond

Een andere innoviteit is het gebruik van een 100% biologisch afbreekbare kauwmassa. Er wordt geen plastic gebruikt zoals bij gewone kauwgom. In plaats daarvan wordt een kauwmassa gebruikt die wordt gewonnen uit de moesappelboom (Manilkara Sapota), gezoet en gearomatiseerd met xylitol en stevia.
De boom groeit in de tropen van Midden-Amerika. Het sap van de boom wordt op duurzame wijze geoogst. Hierdoor wordt het bomenbestand beschermd, zodat het als CO2-reservoir een belangrijke bijdrage kan blijven leveren aan klimaatbescherming.

IMMUNGUM® – Vitamine D3 met duurzame voordelen!

Gebruik: Kauw 1 kauwgom per dag. Kan een laxerend eff ect hebben bij overmatig gebruik. Dit product is een voedingssupplement. De aangegeven aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl.
Bij kamertemperatuur (15-25°C), op een droge plaats, uit direct zonlicht en buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Raadpleeg uw arts alvorens gebruik bij zwangerschap, lactatie of medicijngebruik. Niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar.

Wat zit erin?

+ Vitamine D3 met 1.000iu (25mcg 500% ADH) per kauwgom
+ biologisch afbreekbare natuurkauwgom
+ vegetarische ingrediënten
+ xylitol
+ stevia

Wat zit er niet in?

– plastic
– suiker
– aspartaam
– titaniumdioxide
– gluten
– lactose

De verpakking van Immungum Vitamine D3 kauwgom is 100% organisch en BIO afbreekbaar. 

Naar Immungum

Nieuw: Immungum® Vitamine D3 kauwgom

VITAMINE D3 1.000iu VoedingssupplementKauwgom met Vitamine D3 (cholecalciferol) Ons immuunsysteem bestaat uit een samenspel van bepaalde cellen, signaalstoffen en weefsels. Samen met het zenuwstelsel is het een van de meest complexe

Lees verder »