Izylar Argane

Arganolie van Izylar Argane is hét complete beauty pakket zonder andere toevoegingen in één spray. Arganolie van Argane Izylar bevat tocoferolen, natuurlijke vitamine E bestandsdelen. Vitamine E bevordert gezond haar, huid en nagels. De spray bevat enkel natuurlijke oliën en zuren; deze bestandsdelen zijn zeer voedzaam en vocht inbrengend en daarmee van hoge cosmetische waarde voor huid, haar en nagels.
Izylar Argane

Selecteren

Selecteren

Merk

Check de puurheid

Hoe weet u dat producten zijn gemaakt van pure arganolie en optimaal effectief zijn? Het product moet als enige ingrediënt arganolie bevatten. Dus let op: een product dat slechts 10% arganolie bevat, mag al de naam dragen van ‘argan’. Des te lager de argan vermelding op het etiket, des te lager de hoeveelheid arganolie die in het product zit.

Arganolie van Argane Izylar is een puur product waaraan niets is toegevoegd en is gecertificeerd met het Ecocert Fairtrade keurmerk.

Werkende eigenschappen

Arganolie, in zijn zuiverste vorm, is zeer effectief. Daarom zijn andere secundaire ingrediënten niet nodig om de effectiviteit en de houdbaarheid te behouden. Geen vermenging dus met onnodige bestanddelen zoals sulfaten, parabenen, conserveringsmiddelen en chloriden. Dit zijn chemische stoffen die niet goed zijn voor uw gezondheid.

*Essentiële vetzuren, bevat hoge niveaus van vetzuren die essentieel zijn voor de gezondheid van celmembranen . Celmembranen houden de huid stevig en elastisch waardoor de huid vocht beter gaat vasthouden (hydratatie).

*Vitamine E (tocoferol), (antioxidant) beschermt tegen vrije radicalen, verbeteren de huid door middel van waterbindend vermogen, verzacht zongebrande huid en herstelt droge en beschadigde huid. Arganolie bevat 200-300% meer vitamine E dan olijfolie.

* Oliezuur en linolzuur, essentieel in de vorming van prostaglandine, dat als natuurlijke en ontstekingsremmend stof werkt. Beide zijn onverzadigde verzuren.

* Natuurlijke anti-oxidanten, beschermen de huid tegen omgevingsfactoren zoals chemicaliën, vervuiling en beschadiging door de zon. Ze voorkomen schade door vrij radicalen.

*Squaleen, wordt ook op een natuurlijke manier door de huid aangemaakt en functioneert net als vitamine E als een belangrijke antioxidant, dus het verminderen van tekenen van veroudering. Heeft ook vele wondgenezings- en antibacteriële eigenschappen, werkt uitstekend tegen symptomen van eczeem, psoriasis en acne.

*Polyfenolen, beschermen uw huid tegen omgevingsfactoren zoals chemicaliën, vervuiling en beschadiging door de zon en voorkomen schade door vrije radicalen . De huid krijgt een mooie gloed.

*Ferulinezuur, een zeer zeldzame antioxidant die hoog gewaardeerd is en nog sterker werkt bij blootstelling aan zonlicht.

*Sterolen, helpen voorkomen van veroudering van de huid. Dit gebeurt door middel van het stimuleren van vocht vasthouden en het optimaliseren van de functie van de huidbarrière.

*D-7 Stigmasterol, is zeer zeldzame en hoog aangeschreven voor de behandeling van huidziekten, helen van wonden en gecompromitteerd huidweefsel.

*Triterpeenalcoholen, recente studies tonen dat topische toediening ervan, krachtige ontstekingsremmende eigenschappen kunnen bieden, waardoor ze effectief de genezing van verschillende huidaandoeningen versnellen.

Bestellijst

Uw winkelwagen is leeg.