Manuka Health, nieuw distributiemerk van Novaro Pharma

Manuka Health: meer dan alleen honing

Manuka honing is een echt supervoedsel. De romige, kruidig-aromatische bloesemhoning geniet wereldwijd van een steeds groeiende fanclub. Het wordt aangeraden het hele jaar door elke dag een theelepel honing puur in te nemen. De Manuka Honing uit Nieuw-Zeeland is er in diverse MGO gehaltes, namelijk 100+, 250+, 400+, 550+ en zelfs 850+.
Manuka Health honing is gecertificeerd voor deze natuurlijke Methylglyoxal gehaltes (MGO) – het wetenschappelijk bewezen belangrijkste natuurlijke actieve ingrediënt in Manuka Honing. Hoe hoger het respectievelijke MGO gehalte, hoe waardevoller en zeldzamer MGO Manuka Honeys zijn.

Wat betekent “MGO”?

MGO staat voor Methylglyoxal, de natuurlijk voorkomende verbinding die Manuka Honing onderscheidt van andere honingsoorten en het zo bijzonder maakt.

De onderzoekspartners van Manuka Health, de wetenschappers van de TU Dresden, ontdekten methylglyoxal (MGO) als een cruciaal ingrediënt in Manuka-honing. Dit was de grote wetenschappelijke doorbraak na vele jaren zoeken naar de “mysterieuze Manuka-factor”.

In 2008 was Manuka Health pionier in de ontwikkeling en introductie van MGO-certificering voor Manuka honingsoorten volgens de methode van de TU Dresden. Het stelt precieze en wetenschappelijk betrouwbare normen vast voor de beoordeling van het MGOgehalte van Manuka honingsoorten.

De MGO-certificering van Manuka Health houdt in dat elke pot honing in Nieuw-Zeeland wordt getest en gecertificeerd op zijn MGO-gehalte, en op zijn zuiverheid en kwaliteit, volgens de methode van Prof. Henle.

Manuka Health honing: het multi-talent uit Nieuw-Zeeland

De enige echte originele Manuka honing is Manuka Health honing. Je herkent deze aan het zilveren varenblad op de verpakking, het MGO-keurmerk en het logo waarin een mens in een boom is afgebeeld.

Naast honing in diverse MGO-gradaties (MGO100, 250, 400, 550 en 850) zijn er Keelpastilles, Wond- & Special care en verzorgingsproducten van Manuka Health verkrijgbaar.
Meer informatie? Neem contact met ons op en we doen een boekje open over deze bijzondere nectar van de Nieuw-Zeelandse mirte!

Nieuw: Immungum® Vitamine D3 kauwgom

VITAMINE D3 1.000iu VoedingssupplementKauwgom met Vitamine D3 (cholecalciferol) Ons immuunsysteem bestaat uit een samenspel van bepaalde cellen, signaalstoffen en weefsels. Samen met het zenuwstelsel is het een van de meest complexe

Lees verder »