Lemon Pharma Bach bloesem producten bij DA Delft

Bij DA Drogisterij Michelle in winkelcentrum De Hoven Passage zijn de Bach bloesem producten van Lemon Pharma nu ook leverbaar!
Deze frisse DA Drogist met een opgeleid team adviseert klanten over gezondheid, schoonheid en mentale fitheid.

Producten van Lemon Pharma zijn een waardevolle, toegankelijke aanvulling op het assortiment van de DA Drogist: grotendeels BIO, VEGAN en bereid volgens de originele methode van Dr. Bach.

Lemon Pharma ontwikkelde mooie producten voor vele gemoedstoestanden die verkrijgbaar zijn in handige, vriendelijk geprijsde toepassingen: sprays, druppels, parels, kauwgom, crème, pastilles en de nieuwste variant: dragées.

UNIEK: kant-en-klare melanges No.40-No.48 voor bijvoorbeeld slaap, energie, slankheid, zelfvertrouwen.

Speciaal voor kids
En natuurlijk producten voor kids: Troostertjes Pastilles (Vegan, zonder suiker, frambozensmaak): ter geruststelling. En Parels voor Rust & Ontspanning, Slaap, Zelfvertrouwen en Concentratie.

Gratis App
De in de app stores te downloaden gratis app ‘Bach Bloesem LP‘ maakt aan de hand van aanvinken van gemoedstoestanden, het kiezen van de juiste Bach bloesem of Bach bloesem mengeling zeer eenvoudig.

Ook voor dieren!
Lemon Pharma Bach Bloesems zijn er ook voor dieren: alcoholvrije druppels bij Agressiviteit, Angst, HELP! en Lusteloosheid.

Informatie?
Novaro Pharma ondersteunt gezondheidsspecialisten zoals DA Drogisterij & Parfumerie Michelle in Delft met productkennis, marketingmateriaal en acties. Op 26 september 2020 is er een Lemon Pharma product demo bij deze DA Drogist, met een speciale actie.

Ook geïnteresseerd? We informeren je met enthousiasme over de Bach bloesem productlijn!

Nieuw: Immungum® Vitamine D3 kauwgom

VITAMINE D3 1.000iu VoedingssupplementKauwgom met Vitamine D3 (cholecalciferol) Ons immuunsysteem bestaat uit een samenspel van bepaalde cellen, signaalstoffen en weefsels. Samen met het zenuwstelsel is het een van de meest complexe

Lees verder »