Lemon Pharma Bach bij DA drogisterijen!

Samenwerking tussen DA drogisterijen en Novaro Pharma gestart: de Originele Bach bloesem producten van Lemon Pharma staan in de DA-winkels in het schap!
Lemon Pharma Bach heeft een innovatieve en toegankelijke lijn originele Bach bloesem producten voor kinderen, volwassenen en dieren. De USP’s van het uitgebreide assortiment zijn de vriendelijke consumentenprijs, grotendeels BIO en VEGAN samenstelling, ruime keuze in toepassingsvorm (kauwgom, pastilles, druppels, spray, pareltjes, dragées, crème) en het innovatieve karakter van Lemon Pharma. Er wordt naar de behoefte van de consumenten geluisterd en actualiteit in de markt op de voet gevolgd. Zo zijn er op dit moment mooie, nieuwe producten in ontwikkeling.

Er staan diverse acties bij DA in de planning. Novaro Pharma is trots op deze samenwerking met DA met het sterke Bach bloesem merk Lemon Pharma en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking!

Novaro Pharma groeit en gaat verhuizen

Novaro Pharma groeit! Onze distributiemerken worden uitgebreid met Primavera aromatherapie, BioCare high quality professional supplements en AroMedica Medicinaal Aromatische Plantentincturen. Dat vraagt om een groter,

Lees verder »