Klantenservice

Bestelling plaatsen

  1. Klik bij het gewenste artikel op ‘IN WINKELMAND’.
  2. Klik op ‘AFREKENEN’.
  3. U komt op onze beveiligde betaalpagina. Vul hier de gevraagde gegevens in.
  4. Ga akkoord met de Algemene Voorwaarden.
  5. Klik vervolgens op ‘BESTELLING BETALEN’

Betaalmethoden

Alle prijzen zijn inclusief btw.

U kunt bij novaro-pharma.nl zowel online als telefonisch bestellen.

Overboeking via de bank
Na het afronden van uw bestelling kunt u het totaalbedrag overmaken naar:
SNS rekeningnummer: NL60 SNSB 0947 7563 96, ten name van Novaro Pharma.

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben voor de betaling de volgende gegevens nodig:

Novaro Pharma.nl
Nieuwe Kanaal 31
6709 PB Wageningen
Nederland

Email: info@novaro-pharma.nl
Telefoon 0317 411626
BTW NL104401515B01
KvK 68424779
SNS 0947 7563 96
IBAN NL60 SNSB 0947 7563 96
BIC SNSBNL2A

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

Achteraf betaling per creditcard

Bij Novaro Pharma kunt u achteraf betalen per creditcard. Uw creditcard wordt belast zodra de bestelling is geleverd.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL. Ook voor Belgische klanten is betaling met iDEAL mogelijk. Betaling kan dan via MisterCash of DirectEbanking via Sisow.

Verzendkosten bij bestelling vanaf € 35,00 gratis. Daaronder bedragen de verzendkosten € 4,95.

Verzendkosten

Verzending via PostNL

Novaro Pharma verstuurt uw pakket via PostNL. Indien gewenst kunt u een Track & Trace code opvragen onder KLANTENSERVICE >VOLG UW BESTELLING.

Indien u niet thuis bent, wordt uw pakket bij de buren afgeleverd of nogmaals aangeboden.

Levertijd is 1 tot 3 werkdagen.

Verzending na vooruitbetaling

Wij houden van duidelijkheid, snelheid en gemak. Daarom werkt Novaro Pharma niet met verschillende soorten order- of administratiekosten. Wij berekenen alleen verzendkosten die afhankelijk zijn van de gekozen verzendmogelijkheid.
Voor iedere bestelling vanaf € 35,00 na vooruitbetaling, ongeacht omvang, gewicht of volume, zijn de verzendkosten gratis, daaronder zijn de verzendkosten € 4,95. Enige uitzondering hierop zijn onze buitenlandse klanten. Voor hen gelden tarieven op aanvraag. Voor Belgische klanten is de bijdrage in de verzendkosten vastgesteld op € 10,00 en bij bestellingen vanaf € 75,00 zijn de verzendkosten gratis.

Verzending naar het buitenland

Voor verzending naar het buitenland wordt gemiddeld € 18,00 aan verzendkosten in rekening gebracht. Dit tarief is echter afhankelijk van bestemming, omvang en gewicht.
Retourneren

Print het Retourformulier.

Als u de gehele bestelling retourneert dan ontvangt u het gehele aankoopbedrag binnen 14 dagen terug, inclusief de berekende verzendkosten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Als u een deel van uw bestelling retourneert dan ontvangt u alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug binnen 14 dagen na ontbinding. De verzendkosten van de bestelling en de retourzending zijn voor uw rekening.

Retouradres
U kunt uw retourzending sturen naar:
Novaro Pharma Gezondheid & Vitaliteit
T.a.v. Retouren webshop
Nieuwe Kanaal 31
6709 PB Wageningen
Herroepingsrecht

U heeft het recht om uw aankoop binnen 14 dagen te ontbinden. Hiervoor kunt u gebruik maken van het Modelformulier_voor_herroeping Novaro Pharma(invullen niet verplicht). U kunt ook mailen naar info@novaro-pharma.nl of via een schriftelijk aangetekend schrijven.

Na ontbinding heeft u 14 dagen de tijd om uw aankoop te retourneren naar het adres op het Retourformulier Novaro Pharma. Dit kan zonder opgave van redenen. De kosten van deze retourzending komen voor uw eigen rekening.

Indien u uw bestelling binnen 14 dagen (indien mogelijk in originele verpakking) retourneert, wordt uw aankoopbedrag na ontbinding van de koopovereenkomst zo spoedig mogelijk en maximaal binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling, teruggestort. Wij betalen u terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. In ieder geval zullen voor dergelijke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de goederen hebben teruggekregen of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Voor alle artikelen die je bij novaro-pharma.nl koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U ontvangt van uw klacht geen ontvangstbevestiging, maar we zullen inhoudelijk reageren binnen 14 dagen. Mocht u het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan het Europees ODR Platform via https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Novaro Pharma
Nieuwe Kanaal 31
6709 PB Wageningen
T 0317 411626
E info@novaro-pharma.nl
KvK 68424779 – Eenmanszaak

Lees hier over Novaro Pharma