Internationaal Therapeut Beurs – 17 en 18 november 2018

Internationaal Therapeut Beurs 17 en 18 november

Op 17 en 18 november 2018 neemt Novaro Pharma deel aan de Internationaal Therapeut Beurs. De IT-Beurs vindt plaats in de Expo in Houten. We ontmoeten u graag in stand 515.

Wat is de Internationaal Therapeut Beurs?
Gezondheid is een evenwicht van alle beschouwende kanten: fysiek, sociaal, emotioneel en spiritueel. Dit vraagt een bewustzijn dat zich richt op “gezond” gedrag, kennis, inzicht, motivatie en inspiratie.

De Internationaal Therapeut Beurs kan gezien worden als “Natuurlijk Gezond Verzamelpunt”. De beurs laat vele kanten zien van hoe professionals verantwoord bezig zijn met gezondheid van lichaam, geest en ziel. Bedrijven en organisaties op Internationaal Therapeut geven zinvolle betekenis aan het spectrum van de gezondheidservaring: een integraal georiënteerde benadering van gezondheid en gezondheidsproblematiek.

Novaro Pharma is een ervaren professionele organisatie, sterk op het gebied van aromatherapeutische producten en natuurlijke voedingssupplementen die gezondheid en vitaliteit ondersteunen.

Internationaal Therapeut Beursinternationaal therapeut

Wie is de bezoeker?
Bezoekers zijn therapeuten, paramedici, medici, detaillisten, opleiders en studenten, overige beroepsmatige geïnteresseerden en mensen met oprechte belangstelling voor natuurlijke gezondheid.

Het team van Novaro Pharma ontmoet u graag in stand 515. U krijgt als relatie van Novaro Pharma een entreebewijs met korting via deze link: https://www.internationaaltherapeut.nl/bezoeker/relatiekaarten/?id=10027  

Meer informatie vindt u op www.internationaaltherapeut.nl. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *