Internationaal Therapeut Beurs – 17 en 18 november 2018

Internationaal Therapeut Beurs 17 en 18 november

Op 17 en 18 november 2018 nam Novaro Pharma deel aan de Internationaal Therapeut Beurs. De IT-Beurs vond plaats in de Expo in Houten en is goed bezocht geweest.

Beurs voor totale gezondheid
Gezondheid is een evenwicht van alle beschouwende kanten: fysiek, sociaal, emotioneel en spiritueel. Dit vraagt een bewustzijn dat zich richt op “gezond” gedrag, kennis, inzicht, motivatie en inspiratie.

internationaal therapeut

De Internationaal Therapeut Beurs kan gezien worden als “Natuurlijk Gezond Verzamelpunt”. De beurs laat vele kanten zien van hoe professionals verantwoord bezig zijn met gezondheid van lichaam, geest en ziel. Bedrijven en organisaties op Internationaal Therapeut geven zinvolle betekenis aan het spectrum van de gezondheidservaring: een integraal georiënteerde benadering van gezondheid en gezondheidsproblematiek.

Novaro Pharma als ervaren professionele organisatie, sterk op het gebied van aromatherapeutische producten en natuurlijke voedingssupplementen die gezondheid en vitaliteit ondersteunen, heeft veel informatie kunnen verstrekken aan geïnteresseerde gezondheidsprofessionals.

Internationaal Therapeut beurs 2018

Een terugblik vindt u op www.internationaaltherapeut.nl. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *