Gezondheid en vitaliteit blijven de basis

De wereld is de afgelopen twee jaar veranderd: de manier waarop we leven, werken, ons gedragen en denken. We ontmoetten allemaal een nieuwe modus, een nieuwe structuur. Stabiliteit wordt bepaald door onze gezondheid en de natuur. Beide elementen lieten zien dat het belangrijke factoren zijn die onze stabiliteit beïnvloeden.

Een bijdrage leveren aan gezondheid en vitaliteit is sinds onze start in 2017 de kern van onze missie: met natuurlijke, therapeutische en lichaamsverzorgende producten gezondheidsprofessionals ondersteunen. U, onze relaties, bereiken hiermee vele klanten die ieder voor zich werken aan hun welzijn en daarmee stabiliteit. Een gedeelde focus van u en ons.

Novaro Pharma blijft als groothandel voor Health & Nutrition nadenken en werken aan hoe we u en uw klanten het beste kunnen ondersteunen, zodat we vooruit kunnen blijven gaan, kunnen groeien en stabiliteit versterken.

In 2022 bestaat Novaro Pharma 5 jaar. We zijn er trots op en dankbaar voor dat we uitdagingen, kansen en keuzes op een manier hebben ingevuld dat Novaro Pharma is gegroeid tot een stabiele, mooie onderneming en daarmee voor gezondheidsprofessionals een waardevolle partner.

Samen met u werken we graag verder aan vooruitgang en een gezondere samenleving.

Namens alle werknemers van Novaro Pharma wensen we u prettige kerstdagen en een goede start van het nieuwe jaar.

Nieuw: Immungum® Vitamine D3 kauwgom

VITAMINE D3 1.000iu VoedingssupplementKauwgom met Vitamine D3 (cholecalciferol) Ons immuunsysteem bestaat uit een samenspel van bepaalde cellen, signaalstoffen en weefsels. Samen met het zenuwstelsel is het een van de meest complexe

Lees verder »