NutraMedix® assortiment bij De Gezonde Zaak

Het assortiment van NutraMedix® past bij uitstek in een gezondheidadvies-drogist zoals De Gezonde Zaak in Apeldoorn. Eigenaresse Brenda Eijt, gezondheidsspecialist in hart en nieren, hierover:

“Onze gezondheidsspeciaalzaak heeft vanwege onze advisering een regionaal bereik. De Gezonde Zaak verkoopt merken die toegevoegde waarde bieden. Die toegevoegde waarde voldoet bij ons aan een combinatie waaraan geen concessies wordt gedaan: kwaliteit, breed concept, goede prijsstelling en goede gebruikservaring (door consumenten c.q. therapeuten). Het merk NutraMedix® voldoet ruimschoots aan deze eisen waardoor wij met plezier groen licht gaven aan opname van het volledige assortiment. Echt een verrijking voor het schap én de consument! Novaro Pharma ondersteunt ons voor én achter de schermen. Zij informeren ons over product innovaties, productinhoudelijk en nemen ons mee in de marketing. Een compleet verhaal waar wij én de klanten blij van worden!”

Het team van Novaro Pharma wenst De Gezonde Zaak veel succes!

Nieuw: Immungum® Vitamine D3 kauwgom

VITAMINE D3 1.000iu VoedingssupplementKauwgom met Vitamine D3 (cholecalciferol) Ons immuunsysteem bestaat uit een samenspel van bepaalde cellen, signaalstoffen en weefsels. Samen met het zenuwstelsel is het een van de meest complexe

Lees verder »