Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VBAG Ledendag – 12 september 2019

12 september 2019

VBAG logo

VBAG bestaat 35 jaar!

De VBAG, Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze, is een beroepsvereniging voor zelfstandige, professionele beroepsbeoefenaars van natuurlijke geneeswijzen.

Sinds 1984 zorgt de VBAG dat de kwaliteit van haar leden gewaarborgd blijft. Daarbij hoort dat de leden zich professionaliseren in de ontwikkelingen van deze tijd. Door middel van o.a. strenge selectiecriteria waaronder opleiding, een registratiesysteem, beroepscode, een klacht- en tuchtregeling en de verplichte bij- en nascholing is in de loop der jaren een bestand van bekwame en deskundige natuurgeneeskundigen opgebouwd.

De Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen spant zich ook in om de natuurgeneeskunde een vaste plek in de gezondheidszorg te geven. Daarom zoeken zij actief het overleg met andere beroepsverenigingen, zorgverzekeraars en andere relevante partijen.

Op 12 september 2019 wordt een congres gehouden voor de aangesloten leden. Er zijn lezingen en er is een informatieve beursvloer. Novaro Pharma is met natuurlijke voedingssupplementen van Be-Life, Bach Bloesem producten van Lemon Pharma,  kruidentincturen van NutraMedix en plantaardige Stevia en Orkestra producten van ENRA vertegenwoordigd op het 35-jarig bestaan van de VBAG.

Novaro Pharma brengt deze producten op geselecteerde evenementen onder de aandacht van de gezondheidsprofessionals. En dat is niet voor niets: het zijn kwaliteitsproducten met een hoge biobeschikbaarheid.

Bekijk hier de website van de VBAG.

Gegevens

Datum:
12 september 2019
Site:
www.vbag.nl

Organisator

VBAG

Locatie

Flint Amersfoort
Coninckstraat 60
Amersfoort, 3811 WK
+ Google Maps