Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Massage Complementair Vakbeurs

16 maart - 17 maart

Massage Complementair Vakbeurs

 

Novaro Pharma staat op 16 en 17 maart op de Massage- Complementair vakbeurs in de Expo in Hoevelaken met de merken Aromedica, Be-Life, FysioProf, Izylar Argan Olie en Van der Pluym.

Alex van de Bilt_Aromedica Body-Life
Alex van de Bilt

 

Tijdens deze beursdagen zal meestermasseur Alex van de Bilt demonstraties geven over stoelmassage en het gebruik van de Aromedica producten.

Van der Pluym voetmassageolieHadassa van der Pluym zal demonstraties geven over het gebruik van de heilzame plantenoliën van 100% natuurlijke samenstelling en in het bijzonder de voetmassageolie van Van der Pluym en spierklachten in het algemeen.

U kunt daarnaast kennismaken met de kwaliteitsproducten van Be-Life.

De kwaliteit van de biologische grondstoffen waarmee Be-Life voedingssupplementen vervaardigd worden, is natuurlijk van groot belang, maar ook de opname op de plaats waar werking het meest efficiënt is. Met zorg wordt de capsule geselecteerd. Er zijn plantaardige capsules, zuurbestendige capsules, biologische capsules en softgels.

Novaro Pharma ontmoet u graag op de Massage- Complementair vakbeurs.

Maak kennis met de aangename producten van Aromedica, Be-Life, FysioProf, Izylar Arganolie en Van der Pluym.

U kunt met €5,- korting op uw entree hier kaarten bestellen >> https://www.sooner.nl/toegangskaartenmassage-complementairvakbeurs. Gebruik de code novaro

Gegevens

Begin:
16 maart
Einde:
17 maart
Evenement Categorie:
Website:
http://www.sooner.nl

Locatie

EXPO Hoevelaken
Van Goghstraat 22
Hoevelaken, Nederland
+ Google Maps