Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Novaro Pharma op De Nationale Gezondheidsbeurs

1 februari - 4 februari

logo gezondheidsbeurs2018NOVARO PHARMA op DE NATIONALE GEZONDHEIDSBEURS

Op 1,2,3,4 februari 2018 staat Novaro Pharma op De Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht met de merken Aromedica, Be-Life, FysioProf, Izylar Arganolie en Van der Pluym.

Heilzame plantenoliën van 100% natuurlijke samenstelling, waaronder de bekende spierolie van Daniël van der Pluym, worden gedemonstreerd.

Daarnaast kunt u kennismaken met Be-Life, kwaliteitsproducten in de markt van voedingssupplementen. Bio-Life, de producent van Be-Life, is expert in de voedingsleer met passie voor fytotherapie. Bio-Life beheerst het totale toeleveringsproces en staat garant voor een optimale kwaliteitscontrole.

De kwaliteit van de biologische grondstoffen waarmee Be-Life voedingssupplementen vervaardigd worden, is natuurlijk van groot belang, maar ook de opname op de plaats waar werking het meest efficiënt is. Met zorg wordt de capsule geselecteerd. Er zijn plantaardige capsules, zuurbestendige capsules, biologische capsules en softgels.

Novaro Pharma ontmoet u graag op De Nationale Gezondheidsbeurs. Maak kennis met de aangename producten van Aromedica, Be-Life, FysioProf, Izylar Arganolie en Van der Pluym.

Lees het artikel op de website van de Nationale Gezondheidsbeurs: https://www.denationalegezondheidsbeurs.nl/novaro-pharma/

Het team van Novaro Pharma ontmoet u ook graag op de Massage Complementair Vakbeurs op 16 en 17 maart 2018.

Gegevens

Begin:
1 februari
Einde:
4 februari
Evenement Categorie:
Website:
www.denationalegezondheidsbeurs.nl

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 1
Utrecht, 3521 AL Nederland
+ Google Maps