Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Echter, wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie.

Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten.

Alle afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

De informatie in deze website is slechts bedoeld als bron van informatie over de producten die geleverd worden door Novaro Pharma B.V. Tevens wordt voorzien in het geven van achtergrondinformatie. De informatie op deze site is dus geen medisch of therapeutisch advies.

Deze website is geen vervanging van een gekwalificeerd arts of therapeut. Bij lichamelijke klachten wordt u ten zeerste aangeraden om zich te wenden tot een gekwalificeerde arts of therapeut.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor beslissingen die u neemt ten aanzien van uw ziekte of gezondheid. Geen van de gezondheidsspecialisten is bovendien gerechtigd een ander persoon ook maar een deel van de reguliere therapie te ontraden op basis van enig deel van informatie op deze site. De informatie op deze site kan ondanks alle zorgvuldigheid fouten bevatten. Op alle informatie van deze website is de disclaimer van toepassing.