BioCare® nutriceuticals nieuw selectief distributiemerk

BioCare®, de professionele supplementen specialist uit het Verenigd Koninkrijk, produceert al meer dan 30 jaar geavanceerde, effectieve voedingssupplementen. 

BioCare®

Per 1 juni 2021 wordt Novaro Pharma B.V. distributeur van BioCare® in de Benelux. Wij zijn er trots op BioCare®’s duurzame, krachtige, natuurlijke nutriceuticals bij geselecteerde gezondheidsprofessionals te mogen brengen.

BioCare®: shaping a healthier society

BioCare®’s 30 jaar lange expertise, continue onderzoek en gebruik van de best mogelijke ingrediënten worden ingezet om nieuwe formules en buitengewoon effectieve voedingsoplossingen te ontwikkelen. De producten zijn van toegevoegde waarde bij het ondersteunen van dagelijkse gezondheid en welzijn.

De BioCare® lijn bevat:

  • Multivitaminen – de juiste mix van vitaminen en mineralen in capsules, tabletten of vloeibaar van hoge kwaliteit grondstoffen en minimale additieven.
  • Mineralen – samengesteld voor maximale opname. Diverse variëteiten: magnesium, calcium, ijzer, zink, selenium, chroom, molybdeen, koper, mangaan en iodine.
  • Vitaminen – BioCare® maakt het verschil door innovatieve Nutrisorb® and BioMulsion® technieken toe te passen in vloeibare vorm, voor optimale opname. Uiteraard ook beschikbaar in capsules of poeder.
  • Probiotica – bekroonde pre- en probiotica supplementen die krachtig en effectief zijn. Veel producten bevatten het unieke LAB4 complex dat bewezen effecten aantoont in diverse onderzoeken. Én probiotica voor kinderen. Daarnaast zijn er lactosevrije, vegetarische en veganistische alternatieven.
  • Antioxidanten – deze moleculen spelen een belangrijke rol in ondersteuning van het immuunsysteem door vrije radicalen te neutraliseren en cellen te beschermen. Beschikbaar in capsule-, poeder-, tabletvorm en vloeibare vorm.
  • Vetzuren – de goede EPA-vetten die deel uit zouden moeten maken van ons dagelijks voedingspatroon. BioCare® biedt een gevarieerde reeks vetzuren in hoog biobeschikbare en pure vorm.
  • Enzymen – onmisbaar voor een goede spijsvertering. Alle BioCare® enzymen zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Kortom: kwaliteit, innovatie en support zijn key. Producten met hoge biobeschikbaarheid, zonder onnodige additieven, zorgen voor klinisch bewezen effectiviteit.

Het doel? Dat de mens de meest gezonde versie van zichzelf kan worden.

Retailer en belangstelling voor selectieve distributie? Neem contact op, wij vertellen graag meer over de hoge kwaliteit suppletie van BioCare®.

Volg Novaro Pharma op facebook en LinkedIn en schrijf je op onze website in voor de nieuwsbrief. 

Nieuw: Immungum® Vitamine D3 kauwgom

VITAMINE D3 1.000iu VoedingssupplementKauwgom met Vitamine D3 (cholecalciferol) Ons immuunsysteem bestaat uit een samenspel van bepaalde cellen, signaalstoffen en weefsels. Samen met het zenuwstelsel is het een van de meest complexe

Lees verder »