AROMEDICA heeft innovatieve toekomstplannen!

AROMEDICA ontwikkelt sinds 1987 essentiële oliën op basis van vakkundig geselecteerde planten- en kruidenextracten. Hoogwaardige 100% plantaardige oliën, samengesteld voor specifieke delen van het lichaam.

AROMEDICA behoort tot de NOVARO PHARMA GROEP B.V. en staat aan de vooravond van een restyle en heeft innovatieve toekomstplannen.

Natuurlijk nieuw elan

Onder de naam AROMEDICA zal een breed assortiment zuiver biologische en hoog gedoseerde kwaliteitsoliën en kruidentincturen op de markt gebracht worden.

De kracht van AROMEDICA

De kracht van AROMEDICA zit naast de pure grondstoffen ook in de extractiemethoden die cruciaal zijn voor het behoud van de actieve stoffen in het eindproduct. Daarbij worden ingrediënten gecombineerd die elkaars werking versterken. Kortom, een assortiment met gezondheid ondersteunende kwaliteit. De kracht van AROMEDICA komt daarnaast voort uit innovatie. Een positieve impact creëren op gezondheidsgebied, daar richt AROMEDICA zich op!

AROMEDICA innoveert: kijk mee!

De RABOBANK Vallei en Rijn heeft een Ondernemerspitch uitgeschreven voor regionale ondernemers in de Food & Health Valley. AROMEDICA is één van de 10 geselecteerde ondernemers die op 15 juli een pitch mag houden om de ontwikkeling van AROMEDICA en daarbij ondersteunende producten voor het voetlicht te brengen!

Volg de ontwikkeling van AROMEDICA

Tijdens de pitch die live te volgen is via https://vimeo.com/431736714/d873876e97 wordt een tip van de sluier opgelicht. Blijf op de hoogte via www.novaro-pharma.nl en volg de Facebookpagina van AROMEDICA: https://www.facebook.com/AROMEDICA-1603303046393045

AROMEDICA: op weg naar natuurlijk nieuw elan!

Nieuw: Immungum® Vitamine D3 kauwgom

VITAMINE D3 1.000iu VoedingssupplementKauwgom met Vitamine D3 (cholecalciferol) Ons immuunsysteem bestaat uit een samenspel van bepaalde cellen, signaalstoffen en weefsels. Samen met het zenuwstelsel is het een van de meest complexe

Lees verder »